Mini drones

Behalve grote toestellen, kun je bij ons ook een mini-drone kopen. Deze compacte, lichte, wendbare drones staan garant voor ontzettend veel plezier. Een mini-drone kan vliegen of rollen, en valt meer in de categorie 'speelgoed-drone' dan in de categorie 'professionele drone'. Dat betekent overigens niet dat ze alleen voor kinderen zijn! Met een mini-drone kun je meer dan je denkt. Probeer het maar eens. Read more

Categories (1)

Populair bij jong en oud


Vliegen met een mini-quadcopter is zo makkelijk dat zelfs kinderen hun hand er niet voor om hoeven te draaien. Maar ook voor volwassenen zijn mini-drones ontzettend leuk speelgoed. Een mini-drone met camera maakt het nóg leuker. Met een klein toestelletje vliegen en tegelijkertijd filmen, dat vindt iedereen toch leuk? Je kunt bij ons een mini-drone met camera kopen in verschillende uitvoeringen.

Parrot: specialist in mini-drones


In onze shop kun je een mini-drone kopen van verschillende merken. De mini-drones van Parrot zijn binnen deze categorie een opvallende verschijning. De Parrot Rolling Spider springt er wat dat betreft bovenuit. De Rolling Spider kan vliegen en rollen en klimt als een spin tegen muren op. Of neem de Parrot Jumping Sumo, die kan sprongen maken van wel 80 centimeter! Alle Parrot minidrones zijn in verkrijgbaar in meerdere mooie uitvoeringen.