DJI drones

Bij DJI draait alles om creativiteit. Dit bedrijf, afkomstig uit de Chinese tegenhanger van Silicon Valley, combineert in haar drones complexe technologie met gebruiksvriendelijke ontwerpen. Je kunt bij ons jouw gedroomde DJI drone kopen, met of zonder ingebouwde HD-camera. De drones van DJI worden wereldwijd gebruikt door onder meer filmmakers, agrariërs of voor reddings- en zoekoperaties. Read more

Categories (2)

Phantom-serie


DJI is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire en innovatieve merken op het gebied van drones. Nadat de DJI Phantom werd gelanceerd, begon de fanschare te groeien. De DJI Phantom 2 was de opvolger, die werd nog populairder. In 2015 werd de DJI Phantom 3 gelanceerd, deze mooie drone heeft inmiddels 3 varianten: Standard, Advanced en Professional. De Phantom 3 is een drone die is uitgerust met een camera, makkelijk te besturen is en direct uit de doos de lucht in kan. Door deze sterke punten is een Phantom drone de ideale gadget.

Phantom 4


De allernieuwste Phantom-drone van DJI is onlangs op de markt gekomen: de DJI Phantom 4. Deze drone heeft alles wat de Phantom 3-drones hebben, maar is uitgerust met nóg meer slimme functies. Het gebruiksgemak is hierdoor nog groter geworden. Denk bijvoorbeeld aan een functie waarbij de drone automatisch een bewegend object volgt en in beeld houdt of een functie waarmee je de quadcopter een kant op stuurt door te tikken op je beeldscherm. Daarnaast is hij uitgerust met sensoren waarmee hij automatisch obstakels ontwijkt. Een fantastisch toestel!

Inspire 1


De Phantom 2, Phantom 3 en Phantom 4 zijn uitstekende drones. Voor het allerbeste van DJI moet je echter de DJI Inspire 1 hebben. Deze geavanceerde drone is uitgerust met een Ultra HD-camera, je maakt er ongeëvenaard mooie luchtopnames mee. De Inspire 1 is een stukje duurder dan de Phantom-serie , maar is op het gebied van gebruiksvriendelijke drones van topkwaliteit dan ook het neusje van de zalm. Je kunt bij ons kiezen uit de Inspire 1 V2.0 en de Inspire 1 Pro. Van deze laatste is er ook een fraaie zwarte versie. Eigenlijk maakt het niet uit welke DJI-drone je kiest, je zult er altijd maximaal vliegplezier van hebben.

Accessoires en onderdelen


Naast volledige drones hebben we ook losse onderdelen en accessoires voor je. Omdat een ongelukje zo gebeurd is, kun je verschillende reserve-onderdelen voor je Phantom 2, Phantom 3, Phantom 4 of Inspire 1 bij ons bestellen. Zo hebben we met de Zenmuse H3-3D een gimbal voor de Phantom 2, waarmee je een camera op je drone kunt bevestigen. Maar ook kleine onderdelen, zoals propellers, antennes of kabeltjes vind je hier. Zoek je een stevige rugtas om je drone mee te kunnen nemen? Ook die hebben we voor je. Ook voor een 'ontwikkelaars-drone', zoals de S1000, ben je bij ons overigens aan het juiste adres.